Over ons

Over ons

De 3 zekerheden van Move the Crowd:

NIMA Certified Education partner

Move the Crowd is De NIMA Sales professional van Nederland. Springest heeft Move the Crowd opgenomen in de top 3 van Beste Opleiders van Nederland 2017. Uiteraard zijn wij ook door NIMA gecertificeerd als een van haar Certified Education Partners. Wij zijn gespecialiseerd in alle NIMA opleidingen en hebben een deelnemers-beoordeling van maar liefst 9,6 op het onafhankelijke platform www.springest.nl!

Deze beoordeling krijgen we niet zomaar. Wij leiden niet op, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Opleiden is een boek voorlezen en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor.

Niet een van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated verkoopprofessionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Zekerheid 1: NIMA Diploma garantie

95% van onze deelnemers slagen direct de eerste keer. Wanneer je onverhoopt een (deel) examen van het NIMA niet haalt kun je kosteloos deelnemen aan een van de opvolgende opleidingen van Move the Crowd. (exclusief arrangementskosten en examenkosten). Je kunt er dus voor kiezen om delen of zelfs de gehele opleiding nog een keer te volgen. Gratis. Hierin is Move the Crowd een uitzondering onder de opleiders.

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Met een vaste regelmaat volg je de praktijkgerichte lessen van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw diploma. Onze opleidingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Ook op zaterdag.

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd is met afstand de goedkoopste NIMA Certified Education Partner van Nederland.

Jouw voordelen van een NIMA opleiding bij Move the Crowd :

  • Diploma garantie: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij je diploma haalt.
  • Snel je diploma behalen. Het kan al binnen 2 maanden.
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Certified Education Partner van Nederland
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar hogere initiële slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland in zowel de categorie Sales als Marketing.